ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Ή καλύτερα, πρώτες και καλύτερες. Σαφέστατα και αδιαπραγμάτευτα.

Πιστοποιημένες βιολογικές, απο παραγωγούς που είναι ελεγμένοι από εμάς.

Και όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί το ορίζουν οι προδιαγραφές IFS που ακολουθούμε πιστά -μιας από τις υψηλότερες πιστοποιήσεις στον χώρο των τροφίμων.

Και Θα ακουστεί τετριμμένο, αλλά ναι. Γνωρίζουμε προσωπικά όλους τους παραγωγούς-προμηθευτές μας. Και με δεδομένο πως στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι πρώτες ύλες μας είναι ελληνικές -με στόχο σύντομα να είναι αποκλειστικά από τον τόπο μας- δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μην έχουμε ουσιαστική, προσωπική επαφή μαζί τους. Θεωρούμε αδιανόητο να μη γνωρίζουμε τον τόπο τους, τους ίδιους, τον μόχθο τους. Εξάλλου, αν δεν γνωρίζουμε τι παίρνουμε, πώς θα ξέρουμε τι προσφέρουμε; 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Και απαραίτητος, να συμπληρώσουμε εμείς.

  • Για να έχουμε καταγεγραμμένη εικόνα των συστατικών μας.
  • Για να έχετε πλήρη εικόνα των προϊόντων μας.
  • Γι’ αυτό και θεωρούμε το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου -μαζί με αυτό της Έρευνας & Ανάπτυξης- τους πνεύμονες της Joice. Που φέρνουν έναν νέο αέρα στη διατροφή μέσα από καινοτόμα προϊόντα, που κάνουν την αιχμή της τεχνολογίας τροφίμων το ιδανικό καθημερινό εργαλείο στα χέρια ανθρώπων με έμπνευση και αγάπη για το τρόφιμο.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η αλυσίδα της παραγωγής -που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη- ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, και είναι πιστοποιημένη από τη Bio Hellas -πληρώντας τις προδιαγραφές του προτύπου International Food Standards (IFS).

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Αν έχεις διαβάσεις όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του site, η συγκεκριμένη παράγραφος μπορεί να θεωρηθεί και περιττή. Παρόλα αυτά, όλοι οι λόγοι εμπεριέχονται σε κάθε συσκευασία Joice. Διαρκής έρευνα και καινοτομία, επιλεγμένες πρώτες ύλες, πιστοποιημένες διαδικασίες, πεντανόστιμα προϊόντα. Με άλλα λόγια, ό,τι εμπιστεύεσαι για το ξεκίνημα της μέρας σου!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ