ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μια σύγχρονη εταιρία, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων που ακουμπούν στην παράδοση, αγαπούν την καινοτομία, επενδύουν στην έρευνα και διαθέτουν σύγχρονες αντιλήψεις για την ποιότητα της ζωής.

Υπέροχες γεύσεις και αρώματα της φύσης με βάση υλικά όπως ο λιναρόσπορος, το φαγόπυρο, η κινόα, ο αμάρανθος (όλα βιολογικής καλλιέργειας) την κανέλα Κεϋλάνης και το ελληνικό ταχίνι ολικής άλεσης. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και επιλογές ειδικά φτιαγμένες για τα παιδιά, με φυσική σοκολατένια γεύση που προέρχεται από χαρουπάλευρο βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη, χωρίς ίχνος καφεΐνης..

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Τον δρόμο, αν δεν τον βρίσκεις, τον φτιάχνεις.

Μια αρχή που δεν έχει εφαρμογή μόνο στην οδοποιία, αλλά και στην υγιεινή διατροφή.

Έτσι λοιπόν, μια τριάδα φίλων και επαγγελματιών διαπίστωσε -σχεδόν ταυτόχρονα, καρμικά θα έλεγε κανείς- πως δεν μπορούσε να βρει αυτό που ζητούσε στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Έτσι, αποφάσισε να το δημιουργήσει.

Ποια είναι η τριάδα; Ο Αλέξανδρος Χολίδης, ο Θοδωρής Πανταλέων και ο Αντώνης Αμανιός. Νέοι άνθρωποι και παλιοί φίλοι, όλοι τους οραματιστές και καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο τους: με εμπειρία στην bio εστίαση ο Αλέξανδρος, διατροφολόγος και επιχειρηματίας εδώ και χρόνια στον χώρο του τροφίμου ο Θοδωρής, marketing expert με βαθιά γνώση του κλάδου ο Αντώνης.

Τι δημιούργησε; Ένα brand προορισμένο να μονοπωλήσει με τον πλέον υγιεινό τρόπο το σημαντικότερο γεύμα σου: το πρωινό. Για να ξεκινάς σωστά και να αποδίδεις τα μέγιστα. Έτσι, μια καίρια στιγμή για την πορεία της ημέρας σου, τώρα έχει την πλέον υγιεινή εκδοχή της. Με βάση κορυφαίες, ελεγμένες, GMO-free πρώτες ύλες, και με μοναδικά πρόσθετα την έμπνευση και τη δημιουργικότητα.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αυτή είναι η Joice. Και κάπως έτσι, δείχνει τον δρόμο στην υγιεινή διατροφή. Εύκολο να τον βρεις, συναρπαστικά γευστικό να τον ακολουθήσεις!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Όλοι έχουν δικαίωμα στην υγιεινή διατροφή.

Και με αυτό ως πυξίδα σκοπεύουμε να κινηθούμε και εμείς στο μέλλον.

Εξειδικευμένα μεν, διευρυμένα δε.

Δίνοντάς σου επιλογές -όπως σνακς ή μπάρες- και γι’ άλλες στιγμές της ημέρας σου.

Στρεφόμενοι με ένα ευρύτερο βλέμμα στην ειδική διατροφή, αφουγκραζόμενοι τόσο τις τελευταίες διατροφικές τάσεις -όπως τα free-from ή τα βιολειτουργικά τρόφιμα (functional food)- όσο και τις ανάγκες ενός κοινού που δεν έχουν εναλλακτικές -λόγω αλλεργιών ή δυσανεξιών.